Politica de retur

Returnarea si inlocuirea produselor

Fructe Deshidratate SRL doreste sa isi multumeasca toti clientii, in procent de 100%. Stim ca acest tel e greu de atins si vor exista clienti care vor dori sa restituie produsele cumparate de la noi. Intelegem acest lucru si dorim sa venim in ajutorul acelora dintre dumneavoastra care dintr-un motiv sau altul doresc sa returneze produsele.
Conditiile in care le puteti returna sunt:
1. Renuntarea produselor cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta, in termen de 14 zile calendaristice. Produsele se returneaza la adresa sediului social (Valea Ursului, str. Principala, nr. 15D, Miroslava, Iasi)
Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea contravalorii produsului (exceptie cheltuiala cu transportul) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice, de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati. Cheltuielile de returnare a produsului/produselor sunt in sarcina cumparatorului.


Pasii de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Contactati-ne telefonic sau prin email – 0741242859 / fructedeshidratate@yahoo.com; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt Returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii in contul bancar.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati – produsul in ambalaj original trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni!
3. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre: Valea Ursului, str. Principala, nr. 15D, Miroslava, Iasi


ATENTIE:
NU primim retururi prin Posta Romana! Va rugam urmariti traseul coletului dvs. pentru a fi sigur/a ca acesta a ajuns la sediu!
Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!
Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la Retur doar prin transfer bancar in contul IBAN;
Important:
Produsele returnate, cat si ambalajul lor trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii.

2. Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii/receptiei
Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Insa in cazul in care primiti un produs defect, tot ce aveti de facut este sa contactati echipa Fructe Deshidratate SRL – 0741242859 / fructedeshidratate@yahoo.com si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit. Returul acestor produse se accepta daca si numai daca se realizeaza prin firma de curierat rapid FAN COURIER, cu plata la destinatar. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Fructe Deshidratate SRL. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

Call Now Button