Politică de confidențialitate

Termeni si conditii

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.scrijele.fabricatinro.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.scrijele.fabricatinro.ro este administrat de SC FRUCTE DESHIDRATATE SRL cu sediul in Loc.VALEA URSULUI, jud. IASI, str. PRINCIPALA, nr.15D, Mansarda.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.scrijele.fabricatinro.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.scrijele.fabricatinro.ro trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Utilizatorul isi da acordul sa primeasca la datele de contact cu care s-a inregistrat, comunicari de natura comerciala.

Pret si modalitati de plata:

Preturile prezentate nu include TVA deoarece firma nu este platitoare de TVA. Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile fixe de livrare in valoare de 20 lei cu TVA, pentru valori ce depasesc 80 lei. Plata produselor se efectueaza in numerar ramburs la curier la momentul livrarii produsului sau prin transfer bancar.

Informaţii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de maxim 3 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra. Taxele de livrare fixe, in valoare de 20 lei, sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclusa.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate, nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator, daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 ore de la primirea coletului.

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate. In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostri au urmatoarele drepturi:

1) Dreptul la informare (art.12)

2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3) Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele:

a) Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

b) Transformarea datelor personale nelegale in date anonime;

c) Notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4) Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost incalcate.

6) Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna „Termenii si Conditiile” de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. FRUCTE DESHIDRATATE S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. FRUCTE DESHIDRATATE S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Call Now Button